Sezoni i Ri

Nata e Dymbëdhjetë

Uilliam Shekspir në Teatrin Metropol

6 Dec - 17 Nov

Lexo më shumë
Nëna dhe fëmija

Salla Shekspir - Teatri Metropol

18 Nov - 26 Nov

Lexo më shumë
HEKUBA

Porte dhe periferitë e Mesdheut (VIII Azione)

16 Nov - 16 Nov

Lexo më shumë
Gjyshja ka ikur me Cirkun

Shfaqje për fëmijë - Teatri Metropol

21 Oct - 29 Oct

Lexo më shumë
Shiko të gjithë eventet

Vendndodhja

Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë, pranë Ufo Univeristy.

Kontakt

Email: qendrakulturore@tirana.al

Tel: +355 67 227 0668

Adresa: RRUGA DED GJO LULI, TIRANË, ALBANIA

Galeri

Partnerët tanë