Aplikime

  Përmbledhje

  PoJo

  Aplikanti

  Të rriturTë rinjFëmijë

  Përshkrimi i projektit

  (Komedi, dramë, laborator, etj.)

  (koha, vendi)

  (numri, mosha, gjinia, etnia, aftësi të veçanta)

  Materialet shoqëruese

  Lejohen vetëm formatet doc dhe docx

  Klikoni këtu për të shkarkuat shembullin për fomatin e tekstit për veprën.

  Ju lutemi përmbahuni informacionit të mësipërm. Lejohen vetëm formatet doc dhe docx

  Lejohen vetëm formatet doc, docx dhe pdf

  Lejohen vetëm formatet doc, docx dhe pdf

  [recaptcha size:normal]

  Kontakt

  Email: teatrimetropol@gmail.com

  Tel: +355 67 227 0668

  Adresa: RRUGA DED GJO LULI, TIRANË, ALBANIA

  Partnerët tanë