Lajmërime

Metrofest 5

Drama shqipe si formë njohjeje dhe kërkimi

-

Lexo më shumë
MetroFest 3

Edicioni i Komedisë

-

Lexo më shumë
MetroFest 2

Festivali i Teatrit

3 Oct - 14 Oct

Lexo më shumë
Metrofest

MetroFest - Teatri Metropol

1 Nov - 4 Nov

Lexo më shumë

Partnerët tanë