SHORT LIST SELECTION AIDA – INTERREG IPA – CBC & TENDERS

AIDA – INTERREG IPA – CBC

Në përfundim të thirrjes së hapur për ekspertë dhe artistë që kanë interes të përfshihen në projektin AIDA, po publikojmë listën paraprake të personave që kanë përmbushur kriteret e nevojshme sipas kërkesave të aplikimit të projektit.

– përfshirja në renditjen e kandidatëve është në rend alfabetik dhe nuk ka renditje meritore;

– lista e aprovuar është e hapur dhe mund të perditesohet në përputhje me nevojat e projektit;

– përfshirja në kete listë, është e një natyre thjesht njohëse dhe jo automatikisht kontraktuese, pra, nuk garanton të drejtën për të marrë një pozicion profesional në projekt pasi që me njoftimin në fjalë nuk është kryer akoma nje proçedurë selektive përfundimtare;

– bazuar mbi këtë listë, partnerët janë të lirë të zgjedhin ekspertë duke i identifikuar ata nga lista e profileve të ndryshme, për caktimin e detyrave profesionale në bazë të vlerësimit të kualifikimeve të tyre individuale;
– caktimi ose shërbimi do të percaktohet dhe do të rregullohet nga një kontratë specifike, në të cilën do të përcaktohen metodat, koha dhe tarifat për kryerjen e shërbimit, në bazë të afateve kohore dhe parashikimeve buxhetore të miratuara nga Autoriteti Kontraktor.

– “shortlist” (lista e shkurter, faza 1) e gjeni të afishuar këtu:
DOWNLOAD AIDA SELECTION
DOWNLOAD AIDA SELECTION
DOWNLOAD AIDA SELECTION


Lista përfundimtare për secilin partner do të publikohet në një moment të dytë.

I urojmë suksese të gjithë pjesëmarrësve!


——————————————————————————————————————–

NEWS!!!

REOPENING OF TERMS FOR UPDATING THE SHORT LIST REFERRED TO IN THIS NOTICE FOR THE ASSIGNMENT OF ASSIGNMENTS IN THE FIELD OF THE AIDA PROJECT – Adriatic Identity through Development of Arts “REFERENCE NUMBER: ITALME 493

THE PARTNERS OF THE AIDA PROJECT

• KOREJA COOPERATIVE SOCIETY SOCIAL ENTERPRISE

• MOLISE CULTURE FOUNDATION

• TIRANA CULTURAL CENTER

• NGO FOUNDATION LIKA

IN EXECUTION OF ART. 2 OF THE PUBLIC NOTICE FOR THE FORMATION OF AN OPEN LIST OF EXPERTS FOR THE CONFERENCE OF ASSIGNMENTS IN THE AIDA PROJECT AND ON THE BASIS OF THE SPECIFIC NEEDS OF THE ARTIST CROSS BORDER

COMMUNICATE

THAT THE TERMS FOR THE SUBMISSION OF THE APPLICATION ARE REOPENED FOR THE PURPOSE OF UPDATING THE SHORT LIST APPROVED ON 3 SEPTEMBER 2020.

THEREFORE THE INTERESTED PARTIES WILL BE ABLE TO SUBMIT THEIR APPLICATION IN THE METHODS INDICATED IN THE NOTICE ATTACHED TO THIS PRESENT UNTIL THE DATE OF 16 OCTOBER 2020.
——————————————————————————————————————–


THIRRJE E RE PËR TENDER

TEATRI METROPOL ÇEL TENDERIN E RI PER PROJEKTIN INTERREG – IPA – CBC PER DY SHERBIME TE REJA:

Web content, Social Media Manager and Press Office; and Video making for activities

DOWNLOAD FORM (SHKARKO DOKUMENTIN PDF KËTU)
DOWNLOAD FORM (SHKARKO DOKUMENTIN WORD KËTU)


LAJMËRIM
Fituesit e tenderit për shërbimet e Communication dhe Video making për aktivitetet e projektit AIDA.
SHKARKO DOKUMENTIN E FITUESVE


LISTA E RI-FRESKUAR E FITUESVE
PROJECT “AIDA – Adriatic Identity through Development of Arts”
REFERENCE NUMBER: ITALME 493
TENDER FOR SHORT LIST
Results
SECOND UPDATE

SHKARKO DOKUMENTIN E FITUESVE
Kontakt

Email: teatrimetropol@gmail.com

Tel: +355 67 227 0668

Adresa: RRUGA DED GJO LULI, TIRANË, ALBANIA

Partnerët tanë