Pikaloshja dhe Zigzagu – Premiera e re për fëmijë
Një pjesë nga Linda Hartzell dhe Mark Perry

Teatri Metropol i shton një tjetër shfaqje interaktive repertorit të dedikuar grupmoshës 2-6 vjec nën moton “Edukojmë me teatër”. Një pikaloshe bukuroshe dhe Zigzagu çamarrok do të mësojnë se si të respektojnë njëri-tjetrin, gjatë lojërave dhe nepermjet këshillave në shfaqje. Po kush do të jetë mësuesja e tyre? Nuk po jua themi të gjitha këtu. Ju presim në shfaqjen plot argëtim, energji dhe harmoni çdo të shtunë e të dielë, ora 11:00 në teatrin Metropol.

Pikaloshja dhe Zigzagu nga Linda Hartzell dhe Mark Perry

Perktheu: Klodjana Keco
Regjisore: Suela Xhonuzi
Interpretojnë: Sara Koci, Erdet Miraka, Rexhina Mollaymeri, Amri Hasanlliu
Formulimi muzikor: Amri Hasanlliu
Skena: Aleksander Nikolli
Kostumet: Frenci Gjeraci
Kukullat: Klajdi Ymeri

Info & Rezervime:
☎️ +355 67 227 0668
🌐 www.teatrimetropol.al

Pikaloshja dhe Zigzagu

Shfaqje për fëmijë

-

Partnerët tanë