“Nëna dhe fëmija”
Autor: Jon Fosse
Regjia: Dino Mustafiç
Aktor: Ema Andrea dhe Matia Llupa
Data: 18,19,25,26 Nëntor
Ora: 20:00

Jon Fosse është një nga shkrimtarët bashkëkohor norvegjez më të përkthyer dhe të interpretuar.
Kritikët e kanë cilësuar si një nga autorët më inteligjente të dramës dhe letërsisë
bashkëkohore.
Shfaqja “Nëna dhe fëmija” trajton njerëz që vuajn nga izolimi total, vetmija dhe vështirësi komunikimi .
Personazhet e Fosse-së janë të ngecur në mendimet e tyre dhe fjalët e tyre janë monologje të cilat ndonjëherë kthehen në bashkëbisedim.
Mos e humbisni këtë dramë bashëkohore.

Ju presim në Teatrin Metropol, Salla “Shekspir”.
Për rezervimin e biletave kontaktoni në numrin e telefonit :+35568 851 9497 ose +355 67 227 0668

Tashmë ju mund të rezervoni biletën tuaj edhe në web: www.teatrimetropol.al 

Nëna dhe fëmija

Salla Shekspir - Teatri Metropol

18 Nov - 26 Nov

Partnerët tanë