Klau’s Film Association dhe Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana organizojnë:

🎭 INTERNATIONAL PUPPET THEATRE FESTIVAL ALBANIA
🇨🇳️🇧🇪️🇹🇷️🇪🇦️🇦🇱️

🗓 27 Maj – 1 Qershor
📍 Teatri Metropol
📍 Sheshi Skenderbej
. . .
Drejtor i Festivalit: Klajd Ymeri
Koordinator: Adonis Filipi
. . .
Forma e parë e teatrit që takojmë si fëmijë, është teatri i kukullave, për të cilin edhe kur rritemi na merr malli.
INTERNATIONAL PUPPET THEATRE FESTIVAL ALBANIA do t’i sjellë Tiranës, për 6 ditë me rradhë, freski, origjinalitet, larmishmëri dhe lojë nga teatro të ndryshme të botës.

Teatro dhe Kompani Teatrore nga Kina, Turqia, Spanja, Rumania dhe Shqipëria do të performojnë çdo ditë në Teatrin Metropol dhe sheshin Skënderbej për të prezantuar forma të ndryshme përdorimi dhe komunikimi nëpërmjet kukullave, shkëmbim eksperiencash, traditash dhe kulturash të vendeve të ndryshme.

Një javë e kushtuar teatrit të kukullave dhe fëmijëve.
Jemi të bindur se kjo formë artistike e mahnitshme komunikimi, do të angazhojë pjesmarrjen dhe imagjinatën e çdo grupmoshe.

#TeatriMetropol #EdukojmëMeTeatër #EdukojmëMeArt.

HYRJA E LIRË 🆓

Info & Rezervime:
☎️ Teatri Metropol +355 67 227 0668
☎️ International Puppet Theatre Festival +3556
🌐 www.teatrimetropol.al

PROGRAMI:

27 Maj – TURKEY 🇹🇷
Cengiz Ozek Shadow Theatre
“The Magic Tree”
11:00 Teatri Metropol
20:30 Sheshi Skënderbej

28 Maj – ROMANIA 🇷🇴
Puck Puppet Theatre
“The Street of Angels”
11:00 Teatri Metropol
19:00 Sheshi Skënderbej

29 Maj – ALBANIA 🇦🇱
Teatri Metropol
“Don Quixote”
10:00 Teatri Metropol
20:30 Sheshi Skënderbej

30 Maj – SPAIN 🇪🇸
Angeles de Trapo
“Error 404”
11:00 Teatri Metropol
20:30 Sheshi Skënderbej

31 Maj – CHINA 🇨🇳
Chinese Hand Puppet Performance
“The prodigal son”
“Knocking out the tiger”
“Daming Courtyard”
11:00 Teatri Metropol
20:00 Sheshi Skënderbej

🎈1 QERSHOR 🎉
Festojmë sëbashku!
09:00 – 12:00
Sheshi Skënderbej

Ju mirëpresim!

INTERNATIONAL PUPPET THEATRE FESTIVAL ALBANIA

Festivali Internacional i Teatrit të Kukullave

27 May - 1 Jun

Media

Partnerët tanë