Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, me mbështetjen e Instituti Italian I Kultures dhe në bashkëpunim me Teatro Koreja nga Lecce – Italy, sjellin për të parën herë në Tiranë për publikun e vogël e të madh shfaqjen teatrale “GIARDINI DI PLASTICA”, produksioni spektakolar I Koreja, I cili do të nxisë fantazinë dhe imagjinatën e publikut të kryeqytetit duke I prezantuar botë të reja magjepsëse plot ngjyra dhe drita në datat 4 Maj, ora 11:00 (e shtunë) dhe 5 Maj, në dy shfaqje, ora 11:00 dhe 19:00 (e dielë).


www.teatrokoreja.it

Regjia: Salvatore Tramacere
Interpretojnë: Giovanni De Monte, Alessandra Crocco, Maria Rosaria Ponzetta

Rezervoni sa më parë, vendet janë të limituara!
Kontakto +355 67 227 0668 ose rezervo në www.teatrimetropol.al

Ju mirëpresim!

Giardini DI Plastica nga Teatro Koreja

Shfaqje për fëmijë e të rritur

-

Media

Partnerët tanë