🔎 AUDICION 🕵️‍♂️

Teatri Metropol shpall audicion në dt. 18 Shtator, ora 18:00 për rolet në shfaqjen “Sherlok Holms dhe Langoi i Baskervillëve”, e cila do të vihet në skenë në Dhjetor nën regjinë e Shkëlzen Berishës.
——
“Sherlok Holms dhe Langoi i Baskervillëve” është një adaptim i shkëlqyer meta-teatral i një prej aventurave më të famshme klasike të detektivit më të njohur që ka prodhuar letërsia botërore.
——
Vepra, si zhanër i vet-referencuar konvencional, ngërthen brenda një historie klasike një larmi formash (pantomimë, farsë, parodi, etj) dhe teknikash vizualo-skenike, duke krijuar një tërësi dramatike të ngjeshur, me ndryshime frantike skenash dhe me ritëm jashtëzakonisht të shpejtë humori. Për më tepër, si sfidë dhe njëkohësisht gudulisje për çdo aktor, e tërë kjo është e vënë mbi supet e vetëm 5 aktorëve, të cilët do të portretizojnë afër 40 role.
——
Aktorët e interesuar duhet të jenë nga mosha 20-45 vjec, nga të cilët do të kërkohet për të interpretuar një material të shkurtër 2-3 minutësh (monolog, etyd plastik, etj). Vëmendje e posaçme do t’i kushtohet aftësisë së transformimit dhe adaptimit në rrethana të ndryshme.
——
Mirë u takofshim dhe paçi fat!

Audicion – Sherlok Holms dhe Langoi i Baskervillëve

18 Sep - 18 Sep

Partnerët tanë