💡THEATRE LIGHTING DESIGN MASTERCLASS💡

Teatri Metropol, ofron Masterclass dy javor në ndriçim skenik teatror nga Mjeshtri i Ndricimit dhe pedagogu i teknikës skenike në Atlanta (USA), Kevin Frazier.

Kevin Frazier është pedagog në Wake Forest Univeristy, Winston-Salem, NC, dhe fitues i shumë çmimeve dhe nderimeve për “The Best Sound & Lighting Design” në Amerikë.

Ky Masterclass ka për qëllim të afrojë dhe trajnojë ato persona që shohin një të ardhme në fushën e teknikës së ndriçimit dhe zërit në teatër, një profesion akoma i pazhvilluar në vendin tonë.

Ju mund të merrni më shumë informacion mbi mbi portofolin, rezymenë dhe filozofinë e mësimdhënies të Kevin Frazier në web:
www.kevinfrazier.net

Na shkruani në email dhe inboxin e profilit të @teatrimetropol në facebook apo instagram për më shumë informacion.

https://www.facebook.com/teatrimetropol/
https://www.instagram.com/teatrimetropol/
email: teatrimetropol@gmail.com

Theatre Lighting Design Masterclass

Nga Kevin Frazier (USA)

26 Nov - 7 Dec

Partnerët tanë