🎶 METROSOUNDS – “Përrallë Mesdheu” 🎵
(8 Shkurt – 9 Mars)

Jemi krenar t’ju prezantojmë me produksionin më të ri të teatrit Metropol në bashkëpunim me Balkan World Music Management, “MetroSounds” – një festival muzikor I cili do të shtrijë programin e tij nga data 8 Shkurt deri në datën 9 Mars në sallën Shekspir të Metropolit.

Programi i MetroSounds përbëhet nga një përzgjedhje artistike e cila është e ndërtuar për të na vënë në kontakt me identitetin dhe përkatësinë tonë Mesdhetare. Për këtë arsye përpos emrit kryesor, festivali do të ketë dhe nënshkrimin “A Mediterranean Tale/ Përrallë Mesdheu”. Si i tillë ky program sjell copëza kulture nga fqinjët tanë më të afërt si një formë për të vlerësuar dhe dialoguar me kulturat që na rrethojnë nëpërmjet muzikës.

Gjatë këtij festivali muzikor do të na shoqërojnë mes tingujsh dhe projeksionesh edhe mbrëmjet poetike nga Scriptum N’ Sonus të cilat do të na sjellin përzgjedhjen e disa prej poetëve dhe autorëve më të mire të Mesdheut.

Pijet? Si gjithnjë nën shijen fantastike të Nouvelle Vague Tirana.

Zonja dhe Zotërinj, kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë programin e MetroSounds:
9 Shkurt, Ora 20:00 – Redi Hasa Trio (AL/IT)
15 Shkurt, Ora 20:00 – Mario Mariani (IT)
23 Shkurt, Ora 20:00 – Etibar Asadili Trio (TR)
01 Mars, Ora 20:00 – Alcedo Folk Band (GR)
8,9 Mars, Ora 20:00 – Koncert I Ansamblit Folklorik Tirana.

Live Poetic Session me Scriptum n’ Sonus, çdo të enjte, ora 19:00
8,14,21,28 Shkurt

Info & Rezervime:
☎️ +355 67 227 0668
🌐 www.teatrimetropol.al

Ju mirëpresim! ❤️

MetroSounds

Përrallë Mesdheu

-

Media

Partnerët tanë