METROSOUNDS 3

Teatri Metropol ka kënaqesinë t’ju prezantojë edicionin e tretë të MetroSounds – një festival muzikor i cili do të shtrijë programin e tij online nga data 28 Shkurt – 21 Mars.
Ndryshe nga edicionet e mëparshme, ky edicion sjell dy risi. Formën e transmetimit dhe zhanret e performuara.

Performancat e festivalit do të mund ti ndiqni në kanalet e Teatrit Metropol në Facebook dhe Youtube, cdo të dielë, ora 20:00.
Programi muzikor i MetroSounds 3 ka për qellim të prezantojë dhe promovojë kulturën alternative shqiptare nëpërmjet katër perfomancave shumë të veçanta nga artistë të rinj nga Shqipëria dhe Kosova, dj dhe bende bashkëkohorë.

MetroSounds 3 do të vijë e kuruar si në aspektin muzikor, skenografik dhe performativ.

E NISIM KËTË FESTIVAL ONLINE ME PERFORMANCËN E ODA HALITI (KS)
Bëhuni gati për një performancë fantastike LIVE nga Oda Haliti e cila na fton në një udhëtim zanor eksperimental.

ODA HALITI BIO:

Oda belongs to the range of the few remarkable artists, whose special debut we experience only once in a decade.

Without any industrial promotion support, she was able to convince with her raw talent and to get invited straight from Prishtina City to the most internationally renowned clubs and festivals. Just to name a few, she performed already at places like Berghain (Berlin), Rote Sonne (Munich), Nordstern (Basel), Ankali (Prague), Motel Campo (Geneva), Kala Festival (Dhërmi), Sunny Hill (Prishtina) as well as at the Fashion Week Berlin, Art Week Basel, Charlie (Munich) and many more.

For those who still haven’t met her: Oda was born and raised in Prishtina. For over ten years she is a hard-working and established producer and DJ-artist in the electronic music scene of Balkan.

Besides her passion for the music, Oda is a tireless human rights activist, involved in a long line of social engagements that have a significant positive impact in the Balkan cultural scene.
Beyond music and activism, Oda has an extensive experience working as a successful entrepreneur, running a few bars/clubs and restaurant in Prishtina, also as a PR expert, festival and event organizer, before her career as a DJ, began.

Oda’s style as a DJ is based on the curation of a track selection from disco to techno, paired with an acid and experimental electronica. Her way of mixing these different genres and at the same time always keeping a funky and sexy groove in line is what makes her performance special and turns every dance floor into a party fire.

Her first upcoming EP will be released soon in collaboration with the artist Motel Sazani. Oda and Motel Sazani have founded a producer-team project called “In•Tendo”, under which they will perform together as a live-act in the future.
She has been focusing also on another collaboration with celebrated musician Blerta Kosova, for which they have established an experimental live-act | tandem |.

Vizioni i MetroSounds është të rrisë dhe bashkojë komunitet në rritje të adhuruesve të muzikës duke sjellë performanca dhe përvoja kuptimplota të cilat frymëzojnë.
Le të përdorim fuqinë emocionale të artit për të forcuar komunitetet tona artdashëse dhe për t’i shërbyer të mirës më të madhe shoqërore në këto kohë të vështira.

MetroSounds 3 – Oda Haliti – Ep. 1

-

Partnerët tanë