Shfaqje për të rinj, Dhjetor 2017.

#infocomingsoon

  • nga:

    William Shakespeare

  • regjia:

    Sonila Kapidani

Romeo dhe Zhulieta

Shfaqje për të rinj/ Dhjetor 2017

1 Dec - 31 Dec

Partnerët tanë