Compagnia Laminarie dhe Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana prezantojnë:
 
“HEKUBA”
Porte dhe periferitë e Mesdheut
(VIII Azione)
 
16 Nëntor/ Ora 19:00/ Salla Shekspir/ Teatri i Metropolit
 
Kompania Italiane Compagnia Laminarie, në bashkëpunim me Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, ofrojnë në datat 7-16 Nëntor, laborator të teatrit fizik me qëllim prodhimin e një performance që ndërlidh hulumtimin teatral dhe improvizimin fizik me disa tekste klasike dhe bashkëkohore.
Shfaqja me titull “HEKUBA , Porte dhe periferi te mesdheut, (VIII Azione)”, do të jepet në datë 16 Nëntor, ora 19:00, në sallën Shekspir të Teatrit Metropol.
 
Prodhim i kompanisë LAMINARIE me mbeshtetjen e Qytetit të Bolonjës, Emilia Romagna – Departamenti i Kulturës, Ministria e Trashëgimisë Kulturore dhe Turizmit.
LABORATORI do të ofrojë ushtrime që synojnë studimin e lëvizjes së trupit në hapësirën skenike dhe përdorimin e zërit e gjithashtu momente reflektimi teorik. 
 
Seminari synon të mbajë një shfaqje përfundimtare të hapur për publikun.
Hyrja do të jetë e lirë, por personat që dëshirojnë të marrin pjesë duhet fillimisht të rezervojnë në nr e tel. më poshtë.
 
Info & Rezervime: +355 67 227 0668
***Personat të cilët nuk do të rezervojnë, nuk mund të bëhen pjesë e shfaqjeve.
 
www.teatrimetropol.al
 
Compagnia Laminarie është një kompani teatrore e themeluar në vitin 1994 dhe me qendër në Bolonjë. Që nga viti 2009 ajo ka drejtuar Teatrin DOM Kupën e Shtyllës. Qëllimi kryesor është të studiohen gjuhët origjinale në teatrin bashkëkohor. Hulumtimi i Laminarisë ka qënë prej origjinës së tij në lidhje me gjuhët bashkëkohore artistike, siç janë artet pamore, arkitektura, kinema dhe letërsia.
 
Web: http://laminarie.com/
Facebook: Compagnia Laminarie
Vimeo: https://vimeo.com/156276739
 
#MeTeatrin #Metropol #TeatriJuaj #Laminarie
HEKUBA

Porte dhe periferitë e Mesdheut (VIII Azione)

16 Nov - 16 Nov

Media

Partnerët tanë