Banda Frymore

Banda e Qytetit përbëhet nga një dirigjent dhe 39 orkestrantë dhe është e kontraktuar me kontratë shërbimi part-time. Banda e Qytetit organizon aktivitetin e saj artistik në bazë të kalendarit të Bashkisë së Tiranës dhe është pjesëmarrës në të gjitha eventet kulturore që zhvillohen në Qendrën Kulturore “Tirana” dhe ka për qëllim ruajtjen, mbrotjen dhe pasurimin e vlerave artistike të muzikës instrumentale. Në përbërje të saj ka instrumenta si: trompë, trombon, pikolo, klarinetë, saks, bas, tambur, daulle, pjatë etj. Kjo orkestër rinovon çdo vit repertorin e saj, e cila përfshinë zhanre të ndryshme, si nga fondi klasik po aq edhe nga ai popullor, marshe, hymne, etj.

Kontakt

Email: teatrimetropol@gmail.com

Tel: +355 67 227 0668

Adresa: RRUGA DED GJO LULI, TIRANË, ALBANIA

Partnerët tanë